perjantai 7. lokakuuta 2016

Polttopuusavotta

Polttopuuta meillä kuluu paljon. Sauna lämpiää usein, leivinuuni lähes päivittäin pakkasella ja takka on myös ahkerassa käytössä.


Kirves on vähän hidas työkalu isojen koivupöllien halkomiseen.



Onneksi tähän työhön on kehitetty järeämpiä työkaluja.



Puu halkeaa kevyesti sähkön voimalla.



 Kalpit saavat kuivua ulkona ennen kuin päätyvät katon alle suojaan.



Sytyketuohia on aina hyvä olla vähän jemmassa.



Leivinuunin lämmittämisessä on minusta jotain ikiaikaista taikaa. Se luo turvallisuuden tunnetta. Paukkukoon pakkanen ulkona, katketkoot vaikka sähköt, mutta meillä on lämmintä ja ruoka kypsyy leivinuunissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti