lauantai 6. elokuuta 2016

Kesäkurpitsa raaka-aineena ruuanlaitossa


Kesäkurpitsa on mieto, melkein mauton raakana. Ehkä siksi se on loistava raaka-aine moniin ruokiin. Näin kesäkurpitsa-aikaan käytän sitä päivittäin ruuanlaitossa.

 
Kesäkurpitsamoussakka on eräs meidän perheen lempiruoka kesällä. Se maistuu myös seuraavana päivänä mikrossa lämmitettynä.

 Ohje löytyy Valion sivuilta.


 
Täytetyt kesäkurpitsat ovat myös hyviä ja helppo valmistaa. Tässä täytteenä kanttarellia, sipulia, kesäkurpitsaa, ruokakermaa ja sinihomejuustoa. 

 
Kanttarelleja löytyy edelleen meidän lähimetsästä.



 
Ja tietysti kesäkurpitsasosekeittoa jälkiuunileivän kanssa. Jälkiruokana leipäjuustoa vattuhillolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti