Kesäkurpitsa on
mieto, melkein mauton raakana. Ehkä siksi se on loistava raaka-aine
moniin ruokiin. Näin kesäkurpitsa-aikaan käytän sitä päivittäin
ruuanlaitossa.
Kesäkurpitsamoussakka on
eräs meidän perheen lempiruoka kesällä. Se maistuu myös seuraavana
päivänä mikrossa lämmitettynä.
Ohje löytyy Valion sivuilta.
Täytetyt
kesäkurpitsat ovat myös hyviä ja helppo valmistaa. Tässä
täytteenä kanttarellia, sipulia, kesäkurpitsaa, ruokakermaa ja
sinihomejuustoa.
Kanttarelleja löytyy
edelleen meidän lähimetsästä.
Ja tietysti
kesäkurpitsasosekeittoa jälkiuunileivän kanssa. Jälkiruokana
leipäjuustoa vattuhillolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti