torstai 2. kesäkuuta 2016

Herkkuja raparperista


Tänä keväänä raparperit kasvoivat aikaisin. Teen usein alkukesästä raparperimehua. Tänä vuonna meillä riittää marjamehuja kesän yli, joten raparperit joutavat nyt muihin herkkuihin.




Raparperikiisseli terästettynä mansikoilla on ensimmäinen kevään herkku. Mansikat tosin ovat pakasteesta. 

 
Uunipellillisestä raparperipiirakkaa riittää pakastimeenkin. Tässä ohjeessa on päällä kauramuruseos. Aika hyvä. Ohje löytyy täältä.

 
Raparperihillo maistuu jäätelön kanssa. Myös rahkajutut maustan hilloilla. Tässä ohjeessa on käytetty hillosokerin lisäksi fariinisokeria. Siitä hiukan tumma väri. Mausteena inkivääri. Ohje löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti